Započelo zatvoreno beta testiranje za Legend of Grimrock II

Započelo zatvoreno beta testiranje za Legend of Grimrock II

Legend of Grimrock iz 2012. je podsjetio igrače na neka druga, davno zaboravljena vremena gaminga. Igra je developeru Almost Humanu donijela dovoljan financijski uspjeh da se upuste u rad na nastavku. Na njemu se radi od početka 2013. i danas je objavljeno da se igra trenutno nalazi u fazi beta testiranja.

Na žalost svih fanova igre, developeri su ostali dosljedni svojim ranijim izjavama i igra neće imati popularni early access, a beta će bit dostupna tek malom broju ljudi. “Zatvoreno beta testiranje nam je bilo vrlo uspješno za LoG1 i želimo ponoviti proces. Davanjem pristupa beti tek maloj, pomno odabranoj grupi ljudi omogućen nam je osobni kontakt sa testerima i time dobivamo bolje i točnije povratne informacije“ – stoji u objavi.

Legend of Grimrock bi trebao biti „oko 25% duži“ nego njegov prethodnik, no još je uvijek potrebno dodatno testiranje kako bi se imale točnije informacije. Kako kažu iz studija nova igra je igriva od početka do kraja, ali „još uvijek ima puno posla za odraditi“. Na „to do“ listu se konstatno dodaju nove stvari dok se postojeće rješavaju.

Kako bi obilježili ulazaka u beta fazu Almost Human je objavio kratki trailer kako bi podsjetio igrače da se nova igra odvija na otoku, simboličkog imena Nex, što na latisnkom znači smrt. Iako još uvijek nema službenog datuma izlaska, developeri se nadaju da će ga uskoro moći objaviti.

Nama se original nije pretjerano svidio, iako smo pohvalili pokušaj povratka „starog u novom ruhu“. Sve naše dojmove možete pročitati u recenziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:18