Zaigrajte Dragon Age: Inquisition tjedan dana ranije

Zaigrajte Dragon Age: Inquisition tjedan dana ranije

Nakon nekoliko odgoda Dragon Age: Inquisition će napokon ugledati svjetlo dana 18. studenog, no neki će imati priliku zaigrati ga i ranije. Naime svi članovi EA Access servisa na Xbox One konzoli će moći dugo očekivani naslov zaigrati prije svih ostalih.

U objavi na službenoj EA stranici stoji kako će vam vaše EA Access članstvo omogućiti „pristup Dragon Ageu već 13. studenog“. Doduše igra neće bit dostupna u cijelosti ali svejedno će uspjeti zadovoljiti sve koji su ovako dugo čekali na novi DA nastavak.

„Imat ćete pristup šesterosatnom probnom periodu u sklopu kojeg ćete moći stvoriti svog lika, oformiti svoju inkviziciju, te napraviti prve korake u Thedasu istražujući svijet i boreći se u realnom vremenu i taktičkim borbama.“ – cijela je izjava. Sav napredak koji ostvarite će se prenijeti u konačnu igru kada bude izdana, ako ju, naravno, odlučite kupiti.

Spomenuto članstvo će vam donijeti i popust od 10% na digitalnu kopiju koju ćete moći preuzeti putem Xbox One online trgovine. Inače EA Access je trenutno dostupan samo za Xbox One, te košta $5 mjesečno. Iz Sonya su odbili dodati servis svojoj online ponudi jer „ne donosi vrijednosti na koje su se PlayStation korisnici navikli očekivati“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:48