Za mjesec dana ćete moći zaigrati simulaciju koze

Za mjesec dana ćete moći zaigrati simulaciju koze

Nedavno je na Internetu osvanuo video iz rane verzije igre Goat Simulator u kojoj se igrač nalazi u ulozi koze te radi nered svuda oko sebe. Video se brzo počeo širiti Internetom, a igrači su zahtijevali da se rad na simulatoru nastavi te da Goat Simulator postane prava igra.

Coffee Stain Studios je sada najavio da će igru zaista i pustiti u prodaju putem Steama, a to će se dogoditi 1. travanja ove godine. Zaista prikladan datum za jednu ovakvu posebnu igru.

Goat Simulator je inspiriran old-school skating igrama, no očito umjesto da kontrolirate skejtera i radite trikove, u igri ćete kontrolirati kozu kojoj je zadatak uništavati sve oko sebe. Ako pri tome uspijete napraviti salto ili neki drugi od mogućih trikova, zaradit ćete dodatne bodove te se sigurno pohvaliti prijateljima o vašem uspjehu.

Igra će se distribuirati putem Steama, pa se develoepri nadaju da će podrška Steam Workshopa dodatno obogatiti njihovu igru sa sadržajima koje će kreirati sami igrači. Jedan od developera i testera je jako dobro rekao što očekuje – “Igrači će napraviti levele koji će biti napunjeni sa 10,000 eksplozivnih bačvi, udarit će ih sa kozom i igra će se srušiti…i bit će fantastično!”

Pre-order je već sad moguć na službenim stranicama, a igra će koštati $10, odnosno £6.

Kako bi to trebalo izgledati, pogledajte u priloženom videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:27