Za igranje Watch Dogsa Uplay će biti obavezan

Za igranje Watch Dogsa Uplay će biti obavezan

Za igranje nadolazećeg Watch Dogsa morat ćete koristi Uplay, čak i ako igru kupite preko Steama. Watch Dogs će biti možda i najveći Ubisoftov naslov ove godine i zbog toga će se preko njega truditi promovirati Uplay, unatoč tome što će ga, između ostaloga, izdati na konkurentskom Steamu.

“Kao još neki naši “veliki” naslovi, uključujući Far Cry 3, Splinter Cell Blacklist i Assassin’s Creed IV Black Flag, Watch Dogs će biti dostupan na Steamu, ali će istovremeno koristiti Uplay koji podržava razne igrine servise” – poručili su iz Ubisofta za IGN. Za razliku od Steama, Uplay nije nabolje prihvaćen među igračima jer još uvijek postoje neki elementarni bugovi koji kvare igraće iskustvo.

Iako će igrači sigurno biti frustrirani što moraju koristiti servis koji je inferioran onome na kojem se distribuira, čini se da će ovo biti tek manja neugodnost i ne bi trebala utjecati na uspijeh Watch Dogsa, pogotovo ukoliko developeri u igri donesu sve što su obećali i što smo dosada vidjeli. Znatno veća prepreka će biti sistemski zahtjevi potrebni za igranje koji su možda i najveći za dosad izdane igre, iako ne sumnjamo da ćemo uskoro gledati sve više i više sličnih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:16