XCOM: Enemy Unkown stiže na Android

XCOM: Enemy Unkown stiže na Android

Fantastična taktičko-strateška igra na poteze iz 2012. stiže na mobilne uređaje sa Android operativnim sustavom. XCOM: Enemy Unkown će u svojoj cijelosti biti dostupan za igranje putem mobitela i vrlo je vjerojatno da će vam baterije patiti zbog toga.

Igra je još od prije bila dostupna za iOS, a ako ju želite na svom mobitelu to će vas koštati $9.99. Sa svojim sučeljem i gameplayom “na poteze” i čini se kao savršen tip igre za konverziju na touch-screen platformu i njene komande.

Podsjetimo, Enemy Unkown je izašao prije dvije godine, te je predstavljao oživljavanje kultnog serijala kojem je zadnji nastavak izašao prije više od desetljeća, a originalni naslov prije nešto manje od 20 godina. S obzirom da je XCOM: UFO Defense (poznat i kao UFO: Enemy Unkown) hvaljen kao jedna od najboljih igara svoje generacije, pa čak i svih vremena čudno je da se toliko dugo moralo čekati da zaigramo modernu verziju tog klasika.2012. Firaxis, developeri koji stoje iza Civilizationa su izdali igru koja je opravdala visoka očekivanja i mlađim igračima dala priliku da se upoznaju sa ovim rijetkim žanrom i sjajnom franšizom.

Ako želite saznati više o igri svakako pročitajte našu recenziju, a ukoliko želite znati više o tome kako igru preuzeti svakako posjetite službene stranice. Treba napomenuti da u mobilnoj verziji nije uključena prošlogodišnja ekspanzija Enemy Within, no i u svom originalu će vam pružiti desetke sati zabave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:18