WoW igrači dosegli lvl 100 par sati nakon izlaska ekspanzije

World of Warcraft: Warlords of Draenor započeo Alpha testiranje

World of Warcraft: Warlords of Draenor nije baš imao najuspješniji izlazak zbog problema sa digitalnom distribucijom i nemogućnosti nekih da pristupe igri, no to nije spriječilo neke igrače da dosegnu novi maksimalni level u svega nekoliko sati nakon izdavanja.

Warlords of Draenor je postao dostupan jučer, 13. studenog, a već kasnije isto dana su izašle prve informacije da su na europskom serveru Bloodscalp čak 24 igrača dosegli level 100 koji je donijela ekspanzija.

Neki su navodno koristili načine koji u biti iskorištavaju određene elemente igre kako bi dosegli maksimum u sat vremena, dok su drugi izvježbali rute u beta testiranju, te ih sada samo primijenili.

Iz Blizzarda su potvrdili da su problemi nastali zbog kombinacije napada na servere i ogromnog broja ljudi koji su se pokušali istovremeno logirati i iskušati novu ekspanziju, no istaknuli su da je većina problema otklonjena – “Realmovi su ponovo dostupni svima, iako je moguće naići na manje probleme koji bi otežali igranje, no radimo na otklanjanju istih.”

Na taj način je počelo novo poglavlje u WoW priči, a što će to značiti za ovaj virtualni svijet tek ćemo vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:58