World of Warcraft: Warlords of Draenor započeo Alpha testiranje

World of Warcraft: Warlords of Draenor započeo Alpha testiranje

World of Warcraft: Warlords of Draenor je ušao u fazu Alpha testiranja, pa su mnogi zaposlenici, te njihovi prijatelji i obitelji dobili priliku igrati vrlo limitiranu verziju ekspanzije, objavili su iz Blizzarda na službenim stranicama.

Jedna od najvećih promjena koju će sa sobom donijeti Warlords of Draenor je tehničke prirode, a čini se da će fundamentalno poboljšati iskustvo igranja igre. Od svog izdavanja 2004. WoW je koristio format datoteka naziva Mo’PaQ (ili MPQ kako je također poznat), koji su, kako kažu iz Blizzarda, rastegnuli daleko više od njegovih početnih limitacija.

Kada Warlords of Draenor bude izdan, svi igrači Wow-a će morati ponovo instalirati datoteke igre kako bi se prebacili na novi CASC (Content Addressable Storage Container) format. CASC koji Blizzard već koristi za Heroes of the Storm tehnički Alpha test poboljšava performanse igre u stvarnom svijetu. On naime ubrzava patchiranje, omogućuje developerima da izdaju hotfixe za stvari koje su prije morali rješavati kroz patcheve i još mnogo toga.

Na službenoj stranici ekspanzije se mogu naći svi ostali podaci vezani za nove dodatke i promjene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:25