Watch Dogs neće imati "šifre"

Watch Dogs neće imati \"šifre\"

Ubisoftova najnovija, nevjerojatno razvikana igra Watch Dogs neće podržavati bilo kakve šifre, objavio je danas kreativni direktor Jonathan Morina na Twitteru. “Ne, nismo stavili bilo kakve šifre u igru” – rekao je Morin kao odgovor na pitanje jednog od fanova.

Prije ovoga nikakvih informacija o šiframa nije bilo, kako službenih, tako i neslužbenih, tako da vjerojatno nikad nisu ni postojale. Čisto za usporedbu, slične igre otvorenog tipa poput GTA V imaju ukomponirane kodove unutar igre od strane samih developera. Na taj način dopuštaju igračima da isprobavaju mnoge razne akrobacije i ostale interesantne trenutke poput kretanja u bestežinskom stanju ili kao u usporenom filmu.

Watch Dogs će, bez šifri, biti izdan 27. svibnja i to za Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 i PC. Verzija za Wii U je nedavno dobila službenu potvrdu “neotkazivanja”. Iako se nagađa da bi mogla izaći na jesen ove godine, još uvijek nema službenih informacija kada ćemo moći zaigrati Watch Dogs na Nintendovoj konzoli.

O razvoju i skorom izlasku Watch Dogsa smo i mi poprilično pisali, poglavito o PC verziji i visokim sistemskim zahtjevima, ali i o gameplayu, pa čak i soundtracku. Sada nam ne preostaje više ništa drugo osim čekati datum kada ćemo igru napokon moći i zaigrati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:26