Warner Bros je znao za hrpu bugova u novom Batmanu i prije izlaska igre u prodaju

Batman: Arkham Knight (pregled)

Ako je vjerovati neimenovanim izvorima koji su odlučili progovorit za Kotaku, izdavač je i prije izlaska Batman: Arkham Knighta znao da je PC verzija igre prepuna bugova. Čini se da je za testiranje PC verzije u pogonu bilo samo 10 testera, dok je tim zadužen za ispitivanje igre na konzolama brojao stotinjak članova.

„Imali smo neke testere koji su pronalazili i više od 100 bugova dnevno. Razvojni tim je popravljao što je stigao, no pošto su pokušavali završiti igru na vrijeme, bili su izrazito spori. Tek kada je igra bila završena i kada nije bilo novih stvari za dodati, mogli su se posvetiti sređivanju bugova. A kada se i to dogodi, oni ograniče što se može srediti a što ne, kako bi bili sigurni da će stići sve napraviti“, rekao je jedan izvor.

Drugi izvor kaže da se ekipa fokusirala na ispravljanje bugova pri 720p rezoluciji. Pošto većina igrača s dobrim računalima uglavnom vrti igru pri 1080p ili boljim rezolucijama, ako je kao benchmark korištena niža rezolucija, nije niti čudno da je toliko bugova u finalnom proizvodu.

Bilo kako bilo, nadamo se da će se većina bugova riješiti što prije. Ako ste kupili igru, ne zaboravite preuzeti svoj besplatni Supreme League of Patriots primjerak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:18