Warface stigao na Steam

Warface stigao na Steam

Crytekova besplatna pucačina Warface je stigla na Steam. Iako nikad nije postigla veliku popularnost izvan Rusije, developeri vjeruju da će distribucija na novoj platformi donijeti prijeko potrebnu financijsku injekciju.

Warface je FPS koji vojnike dijeli u klase i ima poznatu premisu – u bliskoj budućnosti vojskama upravljaju organizacije koje se bore za prevlast i njihove odluke nisu uvijek u interesu općeg dobra. Vi kao snajperist, inženjer, medic ili klasični vojnik morate zaustaviti sve te zle planove. Kako igrate tako dobivate in-game valutu koju koristite za kupovinu boljih oruža i općenito opreme. Za više detalja o samoj igri preporučujemo da pogledate našu recenziju.

Sve to zvuči, a i izgleda itekako poznato, ali Crytek se nada da će stvari krenuti na bolje sa prelaskom na vodeću platformu za digitalnu distribuciju igara – “Donošenje Warfacea na Steam pravi put do novih igrača koji će otkriti svijet natjecateljske i kooperativne akcije, potpuno besplatno. Uz korištenje poznatog CryEnginea, Warface crpi svoju kvalitetu iz godina iskustva Cryteka sa FPS žanrom i stavlja vas u samo srce bojišta.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:27