Vi odlučujete hoće li Diablo 3 dobiti novu ekspanziju

Vi odlučujete hoće li Diablo 3 dobiti novu ekspanziju

Blizzard je u sklopu Diabla 3 pustio u opticaj anketu u kojoj, između ostaloga, pitaju jesu li igrači zainteresirani za drugu ekspanziju za svoju igru. Čini se kako developeri iz Blizzarda ne žele uopće ulaziti u rad na projektu ukoliko igrači to uopće ne žele.

Većina pitanja su bila vezana za navike igrača, ali jedan je korisnik NeoGAF-a objavio screenshot gdje budućnost igre zapravo stavljaju u ruke igrača. Svoju zainteresiranost za ekspanziju možete izraziti u pet stupnjeva, a preostaje vidjeti kako će se igrači izjasniti.

Bez obzira na mišljenje igrača nova ekspanzija se čini logičnim potezom s obzirom na izvrstan uspjeh koji je postigao Reaper of Souls koji je u samo tjedan dana prodao čak 2.7 milijuna primjeraka i na taj način revitalizirao igru koja je doživjela velike kritike i struke i igrača.

Sve početne loše kritike nisu spriječile Diablo 3 da uprihodi preko 15 milijuna prodanih primjeraka od izlaska 2012. što uključuje i verzije za PlayStation 3 i Xbox 360 uz naravno, Mac i PC. Uz malo matematike dolazimo da informacije da je petina igrača koji posjeduju original kupila i ekspanziju, a taj se broj iz dana u dan povećava. Kad se sve uzme u obzir, ne sumnjamo da će nova ekspanzije prije ili kasnije ugledati svjetlo dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:57