Ubisoft mora riskirati s novom Watch Dogs igrom

Iako još nije službeno najavljen, Watch Dogs 2 je nešto o čemu se i dalje priča u Ubisoftu. Jedan od direktora koji je radio na prvoj igri, Jonathan Morin, u razgovoru za GamesTM je izjavio kako ekipa ne može biti zadovoljna s uspjehom Watch Dogsa.

“Morate nastaviti s preuzimanjem rizika. Neću raditi ovaj posao ako rizik nije dio njega, to bi bilo dosadno. Ne trebate se spriječiti od pokušavanja nečeg novog samo zato što je to možda teško, a rješenja nisu odmah vidljiva”, rekao je Jonathan.

“Kada započnete novi projekt (i novi IP), to je prazna stranica, a sve što radite je ono što vi želite napraviti. S nastavkom, postoji veći nivo pritiska za guranje branda naprijed, a mi sada moramo zadovoljiti fanove na sasvim nov način”, dodao je Morin.

Vjerojatno se svi sjećate velikog hypea zbog kojeg smo mjesecima napeto čekali Watch Dogs, a čak i iz ovih riječi Jonathana Morina je jasno da uz većinu igrača, niti Ubisoft nije zadovoljan svojom igrom. Što vi kažete, biste li dali Watch Dogsu drugu šansu u obliku nastavka?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:31