Ubisoft Annecy se pridružio radu na igri The Division

Razvoj igre Tom Clancy’s The Division se sve više zahuktava. Na igri su dosada radila tri studija, no izgleda da to nije bilo dovoljno. Sada je Ubisoft objavio kako se Ubisoft Annecy pridružio tročlanom timu kojeg čine Massive Entertainment, Red Storm i Reflections.

“Sretni smo što je Ubisoft Annecy postao dio The Division familije. Oni su vrlo iskusna i talentirana razvojna ekipa koja dodaje veliku vrijednost projektu. Radeći s drugim studijima imamo odličnu priliku biti još kreativniji tijekom razvoja i, na kraju, dobiti još kvalitetniju igru”, rekao je David Polfeldt iz Massive Entertainmenta.

“Annecy tim je presretan što može surađivati S Massive, Red Storm i Reflections studijima na igri Tom Clancy’s The Division. Unosimo naše prethodno iskustvo u multiplayer igrama, a ovaj nam projekt dozvoljava da gradimo tehničko znanje u drugim područjima i postanemo eksperti za ovaj nevjerojatni brand. Suradnja s drugim studijima teče vrlo glatko, a zajedno se trudimo dostići i premašiti očekivanja igrača za ovaj novi naslov”, dodala je Rebecka Coutaz iz Ubisoft Annecy studija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:01