U Destinyu opet pronađen nov sadržaj

U Destinyu opet pronađen nov sadržaj

Čini se kako u zadnje vrijeme velik broj igara izlazi na tržište sa ”već pripremljenim” osnovama za buduće sadržaje koje planiraju. To može biti DLC, novi lik ili nešto drugo, no bitno je da su temelji već postavljeni.

Zbog te prakse se i sve češće događa da oni malo uporniji igrači pronalaze načine kako pristupiti tom sadržaju. U Destinyu se to već dogodilo prije nekoliko tjedana – igrači su našli ulaz u Terminus, nedovršen dio igre koji će postati dostupan kroz DLC 2015, a sada se ponovilo.

Pronađen je ulaz u Dark Below koji bi trebao biti prvi DLC izdan za popularnu igru. YouTube korisnik Se7ensins je objavio video u kojem se pokazuje način na koji igrači mogu ući u skriveno područje koje će u budućnosti biti strike misija The Hypogeum.

Iz Bungiea su izjavili da, s obzirom da još uvijek niti jedna ekspanzija nije najavljena niti završena, sve je još, u teoriji, podložno promjenama. To bi značilo da područja koja sada možete istražiti neće biti slična onima koja ćete dobiti u sklopu DLC-a. Bilo kako bilo, u videu možete pogledati točno kako pristupiti novootkrivenom sadržaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:43