Total War: Rome 2 mod alati ulaze u beta fazu

Total War: Rome 2 mod alati ulaze u beta fazu

Total War: Rome 2 još od listopada ima podršku na Steam Workshopu, no dosada su se modovi radili kroz razne alate koje su napravili igrači. Sada će tome napokon Creative Assembly stati na kraj sa službenim Assembly Kit-om koji će pomoći svima u izradi još boljih modova.

“Nakon vrlo uspješnog izdavanja Steam Workshopa za ROME II, sada smo sretni da možemo izdati prvu verziju Assembly Kit-a za ROME II. Želimo nalgasiti da je Assembly Kit još uvijek u beta fazi i ono što pruža će biti prošireno i nadograđeno kako vrijeme bude odmicalo. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite prijaviti bilo kakve bugove to možete učiniti na našem forumu.” – izjava developera nakon izlaska AK-a

Isto kao što se moglo za Assembly Kit Shoguna 2, tako se i beti za Rome 2 može pristupiti kroz sekciju alata u sklopu Steam servisa. Developeri tvrde da će kroz naredne tjedne dodati dokumentaciju i vodiče koji će objasniti točno na koji način će sve to funkcionirati. Do onda se informacije vezane za korištenje mogu naći na Total War wiki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:26