Stomping Land stigao na Steam Early Access i donio prahistorijsko preživljavanje

Stomping Land stigao na Steam Early Access i donio prahistorijsko preživljavanje

Prošle godine u otprilike ovo vrijeme je Stomping Land bio na Kickstarteru kako bi privukao investitore, a sada se pojavio na Steam Early Accessu i uopće ne izgleda loše, pogotovo kad se uzme u obzir da je Turok: Dionsaur Hunter bio zadnja kvalitetena igra sa dinosaurima, a ona je stara već 17 godina.

Stomping Land je koncipiran kao multiplayer online igra (koja sadrži i offline opciju) u kojoj ćete moći kreirati oruđe, loviti, plivati i roniti, jahati dinosaure, te, kao što se može vidjeti u videu, vući ljude zavezanih nogu po prašumi. Kao što se i može očekivati od igara na Steam Early Accessu, Stomping Land nije još niti približno gotov, ali unatoč tome velik broj najavljenih mogućnosti je u nekom obliku već vidljiv u igri koje ukljućuju ciklus dana i noći, stvaranje timova, jahanje dinosaura i mnoge druge.

Developeri sami priznaju da je A.I. dinosaura element koji je u “jako ranoj” fazi razvoja, tako da se od njih u ovom trenutku ne treba očekivati previše, ali za ostatak se zorno može vidjeti u kojem smjeru igra ide.

Ako želite Stomping Ground već sada možete preuzeti preko Steama, ali developer SuperCrit upozorava da “ako želite iskusiti više ispoliran gameplay, preporučeno je da igru preuzmete nakon službenog izdavanja kada će svi aspekti poput balansiranja, rješavanja bugova i sličnih stvari biti dovedeni do maksimuma”. Cijena se neće mijenjati tokom razvojnog ciklusa tako da nećete ostati zakinuti ako se malo strpite sa kupovinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:04