Što očekivati od Star Wars Battlefront Supremacy moda

Nakon što je pobliže opisan Squadron mode, EA i DICE su odlučili detaljnije objasniti kako će izgledati Supremacy mod u njihovoj novoj igri posvećenoj Star Warsu.

Kada započnete igru u ovom modu, izdavač vas obećava odmah ubaciti u akciju. Stvorit ćete se na bojnom polju gdje će vas dočekati svi prijatelji, ali i svi neprijatelji koje možete zamisliti.

Supremacy će sadržavati pet kontrolnih točaka koje su razmještene po mapi. Cilj igre je, naravno, dobiti kontrolu nad što većim brojem ovih točaka, a sve to prije nego istekne 10 minuta. Igra započinje tako što svaki tim kontrolira po dvije točke te se odmah počinje boriti za preostalu, petu. Budući da će biti potrebno zadržati kontrolne točke do kraja igre, očekuje se konstanta borba na barem dvije lokacije odjednom.

Već ovaj opis otkriva kako će ovaj mod biti poprilično intenzivan, a vjerujemo da će mnogo igrača gubiti živce iz sekunde u sekundu kako se bodovi budu mijenjali u korist jednog od timova.

Bilo kako bilo, igra postaje sve zanimljivija, a sve je teže dočekati 17. studeni kada Star Wars Battlefront izlazi u prodaju.

Planirate li igrati Star Wars Battlefront?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:34