Steam nadograđen; premašio 100 milijuna aktivnih korisnika!

Započeli veliki popusti na Steamu!

Kako bi predstavio novu nadogradnju za Steam, Valve je održao presicu na kojoj je ukratko objasnio novu funkcionalnost popularnog servisa.

Za početak, iz tvrtke stiže nevjerojatan podatak – u zadnjih devet mjeseci je dodano preko 1300 novih igara u već opširnu bazu igara na Steamu, a sada je čak preko 100 milijuna aktivnih igrača na ovoj platformi koja iz dana u dan postaje sve veća i bolja.

S novim updateom, Steam je predstavio “pametniju” početnu stranicu koja sada pokazuje preporuke bazirane na prošlim kupovinama, prethodno vrijeme igranja, a sada ćete vidjeti i što preporučuju vaši prijatelji te možda isprobati njihov omiljeni naslov koji ste iz nekog razloga propustili.

Pretraga je sada dodatno sređena pa su tako dodani zaista detaljni filtri, a igre ćete pronaći brže nego ikad.

Dodana je i nova funkcija – sada svatko može postati Kurator, a na ovaj način pojedinci ili organizacije mogu pisati recenzije igara te direktno predlagati igre drugima. Također možete odlučiti pratiti određene Kuratore kako biste dobivali redovne preporuke te čitali njihova mišljenja o pojedinim naslovima.

Bilo da želite testirati neku novu igru ili zaigrati punu verziju već izašlog naslova, trk na Steam i isprobajte novu verziju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:01