Star Wars Battlefront će sadržavati multiplayer za 64 igrača i "Hero" sustav

Prvi detalji o mapama u Star Wars: Battlefrontu

Glasine o novoj Star Wars Battlefront igri se nastavljaju. Uz čitavu listu funkcija koje bi nova igra trebala sadržavati, najzanimljivije se čine one iz naslova – da će u igri moći sudjelovati do 64 igrači tijekom jedne borbe te Hero sustav.

Također, ako je vjerovati Making Star Wars web stranicama, kampanja novog Battlefronta će biti duža od svih modernih igara, a navodno će posljednja sekcija single-playera biti uvod u The Force Awakens film.

Osim što bi u multiplayeru trebalo moći sudjelovati 64 igrača, čini se da ćemo dobiti i bitke koje spojiti svemirsku borbu s onom na zemlji.

Ostaje još razjasniti Hero sustav. Tijekom igranja ćete imati priliku skupljati bodove koji će se moći potrošiti na otključavanje Hero lika. Ovaj heroj bi trebao biti izrazito moćan te vladati raznim vještinama koje obični igrači nemaju.

EA i DICE prema ovim glasinama spremaju oko 5 DLC paketa, a prvi se očekuje već krajem 2015. godine.

Iako je dosada Making Star Wars imao dobru reputaciju te su se potvrdile njihove informacije vezane za filmove, sve navedeno moramo smatrati isključivo glasinama. Službenih informacija još uvijek nema, a gameplay ćemo vidjeti tek na proljeće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 13:40