Star Wars Battlefront beta započinje u listopadu; najavljena i aplikacija

Star Wars: Battlefront 3 gameplay video

EA je i službeno potvrdio kako će se već sljedećeg mjeseca održati beta testiranje za Star Wars Battlefront. Beta testiranje, koje izdavač ovaj puta zove „tehnički test“, bit će dostupno za PC, Playstation 4 i Xbox One, a vjerujemo da će ljudi stajati u redu kako bi postali dio igre prije njenog izlaska u prodaju.

Ovaj tehnički test će vam omogućiti sudjelovanje u misiji Walker Assault on Hoth, a u njoj će moći sudjelovati i do 40 igrača raspoređenih na dvije strane. Od tih 40 igrača, jedan će imati čast igrati kao Luke Skywalker dok će drugi preuzeti ulogu Darth Vadera.

Osim toga, tijekom testa će se zaigrati i Survival Mission na planetu Tatooine gdje će dva igrača s Rebel strane morati izdržati napad Imperija. No, čini se da ni to nije sve jer se spominje i Drop Zone, a zasada još nismo upoznati s detaljima ovog moda.

Uz najavu testiranja, EA je najavio i aplikaciju koja je nazvana Star Wars Battlefront Companion. Kroz ovu stratešku kartašku igru, moći ćete otključavati kredite za „pravu“ igru. Aplikaciju očekujemo na webu te za iOS i Android uređaje, a izlazak se očekuje prije izlaska igre u prodaju 17. studenog ove godine.

Višse detalja o testiranju igre i aplikaciji možete saznati na službenim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:32