Star Citizen FPS modul stiže početkom sljedeće godine

Kako će izgledati Star Citizen

REDACTED, tim koji radi FPS modul za već popularnu igru Star Citizen je odlučio podijeliti informacije o svom dijelu igre. Inspiriran igrama kao što su Counter-Strike, Rainbow Six, Arma, Delta Force i Kill Zone, FPS modul bi trebao biti poput igre u igri, a već početkom sljedeće godine ćemo imati priliku vidjeti kako sve to izgleda.

“Ja sam tihi, solo igrač. Kada pronađem brod koji nije u funkciji, znam da će se oko njega brzo nakupiti ljudi. Zato pronađem sanduk i sakrijem se u njega. Pustim ljude da uzmu sanduk i strpaju me u svoj brod. Kada sam na brodu, kasnije izađem iz sanduka. Vrlo tiho i zatim lutam okolo kako bih pronašao stvari koje mi se sviđaju. Ukradem ih…i sada mogu – A)Iskočiti iz broda i zatražiti prijevoz ili B) otići u strojarnicu i uništiti im brod ili C) potiho loviti i smaknuti sve članove posade i preuzeti brod…. ili Z) mogli su skenirati sanduk kako treba prije ukrcaja te ga uništiti zajedno sa mnom…”, dali su kao primjer i studija, a moramo priznati da zvuči jako zanimljivo.

Uz to, bit će moguće uništiti brod namjerno ili nenamjerno, probijati se kroz oplatu broda, koristiti razne tehnike za ulazak brod, itd.

Očekujemo i sustav zaklona, a trebao biti nalik onom iz Far Crya 3.

Spominje se i poseban sustav oštećenja, a on ne samo da će utjecati na igrača, već se očekuje zaista detaljan pristup ozljeđivanja. Na primjer, ako ozlijedite lijevu ruku, a granate bacate desnom, i dalje ćete normalno moći baciti bombu.

Naravno, dobit ćemo hrpu game modova i nivoa, a bit će moguće zaigrati timske, odnosno kooperativne scenarije.

Očekujemo i hrpu gadgeta kao što su hologrami, posebne mine, sustavi liječenja, štitovi, itd., a svako oružje će se moći urediti onako kako vi to želite uz pomoć raznih dodataka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:06