Square Enix Humble Bundle - 15+ igara za 90kn

Square Enix Humble Bundle - 15 igara za 90kn

Humble Bundle je u prošlosti često pružao igračima odlične prilike da za malo novaca dođu do velikog broja odličnih igara raznih developera i izdavača, a sada je red na Square Enix paket koji donosi 15 igara, s tim da će se taj broj još dodatno i povećati.

Kao i inače ponuda vrijedi u 3 hijerarhije – prva je plaćanje bilo kojeg iznosa iznad jednog dolara, druga se odnosi na davanje više od prosjeka svih uplata, dok je treća fiksna na $16 i više. Treba istaknuti također i činjenicu da su vaše uplate zapravo donacije, te sav iznos ide u dobrotvorne svrhe, što je svakako razlog više za kupovinu.

Prva skupina igara (onih za iznos od $1 do prosjeka) obuhvaća: Thief Gold, ultimativnu verziju jedne od prvih stealth igara uopće, Daikatana, Mini Ninjas, Anachronox, te Hitman: Codename 47 i Hitman 2: Silent Assassin, obje igre koje su dokaz da dobar gameplay vrijeme ne može pregaziti.

Platite više od prosjeka (koji je u trenutku pisanja $8,29) i prvoj skupini ćete dodati: Deus Ex: Invisible War, nešto slabiji nastavak jedne od najoriginalnijih i najboljih igara svoje generacije, Deus Ex: The Fall, svojevrsni spin-off Human Revolutiona, Hitman: Absolution, odlični reboot franšize koji je oduševio i igrače i struku, Battlestations: Midway, te pristup zatvorenom beta testiranju za Nosgoth, koji također obuhvaća i Veteran Pack koji vam daje bonuse u igri.

Ukoliko se odlučite na donaciju od $16 ili više tada ćete si priuštiti i hitove kao što su: Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut, još jedan reboot na popisu, koji je mnogima u rangu originala, Just Cause 2, kojeg je najlakše opisati kao „još luđi GTA“, Lara Croft and the Quardian of Light, iako netipični Tomb Raider, prije prošlogodišnjeg oživljavanja franšize ovo je slovilo kao najkvalitetniji naslov još od prvih igara u serijalu, Deus Ex: Game of the Year Edition, originalnu igru koja je pokrenula franšizu i pobrala mnoštvo nagrada, te Kane & Lynch 2: Dog Days, nastavak igre iz 2007. koja je ostala pomalo neshvaćena.

Također za tjedan dana se dodaje još igara u drugu skupinu, a iako još nema službene potvrde špekulira se da će Thief 2 i 3 biti među njima. Ne morate se brinuti da ćete ostati bez dodatnih igara ako se sada odlučite na kupovinu zato jer kupnjom ostvarujete pravo i na sve igre koje će biti dodane.

Iako je vrlo vjerojatno da ste najzvučnije naslove u paketu već igrali , ovo je prava šansa da za malo novaca ugrabite i neke starije igre na koje ste možda već i zaboravili (ili ih uopće niste igrali jer su „prije vašeg vremena“), a istovremeno i učinite dobro djelo.

Sami možete provjeriti što se sve nudi u ovoj, kao i sve ostale akcije na službenim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:31