Sid Meier's Starships će biti smješten u Beyond Earth svijet

Kao neka vrsta nastavka, najavljena je nova strateška igra iz Firaxisa. Sid Meier’s Starships će biti smješten u svijet koji ste možda upoznali u Civilization: Beyond Earthu, a u igri ćete saznati što se događa nakon kolonizacije novog planeta, nakon što čovjeku sve dosadi te se odluči na borbu svemirskih brodova visoko iznad svog novog planeta.

“Kada sam dizajnirao Starships, bio sam intrigiran idejom istraživanja novog poglavlja u priči koju je ponudila igra Civilization: Beyond Earth. Što se događa nakon što koloniziramo naš novi dom i na kraju počnemo graditi brodove koje ćemo odvesti do zvijezda? Što se dogodilo s našom davno izgubljenom braćom i sestrama s planeta Zemlje?”, rekao je Meier za Gamespot.

Sid Meier dodaje kako mu je cilj stvoriti igru koja će se fokusirati na dizajniranje svemirskih brodova i borbu unutar svemira prepunog međuzvjezdanih avantura, diplomacije i istraživanja.

Starships još nema točan datum izlaska, no igru u prodaji očekujemo u prvom dijelu ove godine za PC, Mac i iPad. U nastavku pogledajte prve screenshotove i trailer iz igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:27