Sada posebno možete kupiti Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer

Ako ste jedan od igrača stvorenih za multiplyer te vas uopće ne zanima samostalni prelazak single-player kampanje, zanimat će vas nova ponuda Call of Duty tima. Umjesto da kupite cijelu igru, izdavač vam je omogućio kupovinu samo multiplayer komponente po dosta nižoj cijeni.

Trenutno na Steamu možete dobiti Call of Duty: Black Ops 3 – Multiplayer Starter Pack za nekih 100 kuna, a to će vam omogućiti sudjelovanje u rangiranim mečevima gdje je 55. najviši nivo koji možete doseći.

Ovaj paket uključuje i pristup raznim modulima, no nažalost možete zaboraviti na Zombies modul, a također nećete moći igrati niti prilagođene igre ili resetirati otključane vještine (Prestige).

Unatoč tome, normalno ćete moći igrati s igračima koji imaju kompletnu igru, a ako ste već platili season pass, ne morate brinuti jer će vam isti otključati i sav sadržaj koji stiže s ovom multiplayer verzijom igre.

Multiplayer Starter Pack je dostupan isključivo za PC, a ponuda traje samo do kraja ovog mjeseca pa požurite na Steam stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:54