Reflex, igra inspirirana Quakeom 3 dobila Kickstarter kampanju

Reflex, igra inspirirana Quakeom 3 dobila Kickstarter kampanju

Čini se da stare igre ponovno postaju popularne. Uz hrpu novih naslova koji izlaze gotovo svakodnevno, sve češće stižu najave igara baziranih na naslovima s kojima su mnogi gameri započeli svoju “igraću karijeru”.

Tako smo već dobili najavu nove verzije starog Unreal Tournamenta, predstavljen je i TOXIKK koji je kreiran upravo s ciljem oživljavanja klasičnih pucačina, Quake Live je postao besplatan, a možete besplatno zaigrati i verziju Counter Strikea sa zombijima u glavnoj ulozi.

Sada je najavljen i Reflex, igra koja je bazirana na popularnom Quake 3 naslovu. Pomoću Kickstarter kampanje, razvojni tim će pokušati skupiti 360,000 australskih dolara, a predstavljen je i prvi video u kojem možete vidjeti kako igra izgleda.

Reflex nudi “old school” gameplay, mnogo klasičnih game modova, matchmaking, multiplayer map editor, replay editor te podršku za LAN. Igra koristi engine kojem je cilj pokretati Reflex pri 120fps-a, a budući da neće ograničiti broj sličica u sekundi, moći ćete i pregrijati svoj GPU ako to slučajno želite.

Uživajte u priloženom videu, a ako želite saznati više i sudjelovati u financiranju igre, posjetite službene Kickstarter stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:55