Rainbow Six Siege uveo Kill Cam za rangirane mečeve

Najnovija zakrpa za Rainbow Six Siege od danas je dostupna za preuzimanje, a ispravlja mnogo toga u popularnoj igri.

Za početak, rangirani mečevi će sada dobiti Kill Cam, a koliko god to zvučalo nelogično igračima koji na ovaj način mogu otkriti taktiku protivničkog tima, Ubisoft tvrdi da postoji dobar razlog za uvođenje opcije u igru.

„Svjesni smo toga da ljudi osjećaju kako rangirani mečevi najvećeg nivoa mogu biti uništeni od strane varalica. Želimo zadržati ‘lov na vještice’ u određenoj mjeri. Iako su postojali legitimni razlozi za micanje Kill Cama iz rangiranih mečeva, ne možemo si dopustiti kompromitiranje kvalitete igre. Zbog toga, omogućujemo Kill Cam na rangiranim serverima kako bismo maknuli ovo ‘skrovište’ za cheatere. To će pomoći zajednici kao i nama samima u identificiranju sumnjivog ponašanja“, napisali su iz Ubisofta.

Osim Kill Cama, igra sada uključuje tipku pomoću koje možete prijaviti profil određenog igrača, a custom igre sada podržavaju beskonačne produžetke.

Mjesta na kojima napadački tim započinje igru (spawn points) sada su dodatno sređena kako bi se spriječio napad u prvih nekoliko sekundi igre.

Današnja zakrpa donosi još mnogo sitnih izmjena i popravaka, a za više detalja pogledajte službenu dokumentaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:29