Rainbow Six: Siege neće sadržavati single-player

Čini se da multiplayer polako postaje osnovna i jedina komponenta novih igara. U zadnje vrijeme je sve više poznatih naslova koji izbacuju single-player te se u potpunosti posvećuju igri na Internetu. Već smo čuli da novi Star Wars: Battlefront neće imati pravi single-player, zatim je stigla vijest kako vlasnici starih konzola neće moći zaigrati kampanju novog Call of Dutya, a sada iz Ubisofta potvrđuju kako ni novi Rainbow Six neće imati single-player kampanju.

Nekako je logično da taktički FPS u kojem je timska igra najvažnija bude isključivo online naslov, no mnogima će nedostajati lagani prelazak misija i borba protiv računalno upravljanih likova.

Ako ste jedan od igrača koji voli igrati sam, i dalje ćete moći igrati Rainbow Six: Siege. Igra će vam ponuditi detaljan trening koji igrate sami, a u igru će biti moguće ubaciti i botove koji će pokušati biti dostojan protivnik.

Iako je beta testiranje igre trebalo biti gotovo s krajem vikenda, isto je produženo pa još uvijek stignete isprobati Rainbow Six: Siege koji u prodaju stiže 1. prosinca ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:51