Quake Live dolazi na Steam "vrlo vrlo brzo"

Quake Live dolazi na Steam \"vrlo vrlo brzo\"

QuakeCon je trenutno u punom jeku, horde LAN igrača se pokušavaju suzdržati nakon vijesti o novom DOOM naslovu, ali to ne znači da smo vidjeli objave na konvenciji. Potpredsjednik Bethesde, Pete Hines rekao da besplatna arena pucačina Quake Live dolazi na Steam “vrlo, vrlo brzo”.

Koliko brzo? Vrlo. Koliko vrlo? Nije odgovorio. – Hines je očito pokušavao biti koliko je god moguće neodređen, a da ipak nešto kaže.

“Nakon izdavanja, igrači će imati opciju importiranja svojih Quake Live korisničkih računa u Steam korisnički račun što će omogućiti da igraju i ažuriraju igru u potpunosti kroz Steam sučelje. Po prvi puta u povijesti Quake Live projekta ćemo izdati update koji će, između ostaloga, donijeti neke promjene i u gameplayu. Želimo osigurati da svi ljubitelji FPS-a koji se odluče na igranje putem Steama zabavnije iskustvo u svom prvom meču nego što to trenutni gameplay dopušta.” – stoji na Quake Live blogu.

Za sve one nestrpljive među vama, Quake Live možete igrati već sada. U svom trenutnom izdanju je itekako dobar, primarno zato jer je i Quake III Arena bio itekako dobar. Zapravo pravo je čudo da nije popularniji, ali Steam će sasvim sigurno pomoći oko toga.

Čini kako se potrefilo da Bethesda u samo nekoliko dana iz Steama kao platforme apsolutni maksimum. Elder Scrolls Online se upravo pojavio na njoj, a ovaj vikend je velika rasprodaja Bethesdinih naslova kojima su cijene snižene od 25% do 75%:

  • Petak: Wolfenstein: The New Order i DOOM
  • Subota: Fallout 3: Game of the Year, Fallout: New Vegas i Fallout: Classic Collection
  • Nedjelja: The Elder Scrolls naslovi
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:05