Prva The Witcher 3 zakrpa dostupna i piratima?

Ostalo je još samo šest dana do izlaska Witchera 3 u prodaju. No, GOG verzija igra je već procurila na gotovo sve torrent stranice, a čini se da će piratska verzija dobiti jednak tretman kao i original.

Umjesto da odmah pokuša ugušiti piratsku verziju igre, CD Projekt RED je odlučio izdati prvu zakrpu bez dodatnih provjera. To znači da će i oni koji nisu kupili igru moći instalirati prvu zakrpu.

Barem se tako priča po Internetu. Naime, na jednoj od stranica na kojoj se pojavio sporni torrent se pojavio i komentar koji navodno dolazi direktno od razvojnog tima. Komentar možete vidjeti na priloženoj slici.

Cijelu ovu priču moramo uzeti s velikom dozom opreza jer zasada nije moguće dokazati da je poruka stigla direktno od zaposlenika CD Projekt RED-a. Zapravo, iznenadit će nas ako je poruka prava i ako poljski razvojni tim zaista postupi ovako. Bilo kako bilo, glasina se brzo proširila Internetom pa očekujemo da će autori Witchera isto tako brzo reagirati te potvrditi ili demantirati glasine.

the-witcher-3-torrent-komentar
Prva The Witcher 3 zakrpa dostupna i piratima?
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:17