Project Morpheus testiran uživo tijekom The Tonight Showa

Project Morpheus testiran uživo tijekom The Tonight Showa

Sonyev virtualni headset, Project Morpheus je predstavljen javnosti još u ožujku ove godine. Ovaj uređaj trenutno radi u kombinaciji sa Playstationom 4, a upravo je on razlog zašto kontroler ove nove konzole sadrži, do nedavno misteriozno, plavo svjetlo.

Još uvijek nisu poznati detalji oko Project Morpheusa pa tako ne znamo niti cijenu niti očekivani datum izlaska u prodaju uređaja, no sigurno je da on neće ugledati svjetlo dana tijekom ove godine.

Dok čekamo E3 sajam gdje bismo mogli saznati više, Project Morpheus je predstavljen tijekom The Tonight Showa. Voditelj Jimmy Fallon je sa svojim gostom dobio priliku uskočiti u kožu srednjovjekovnog ratnika te isprobati boksačke tehnike na borbenoj lutki. Kako je prošao u borbi protiv zmaja koji se iznenadno pojavio, pogledajte u priloženom videu (početak od 1:47).

Jasno je da se budućnost igranja nalazi u virtualnoj stvarnosti, a sve smo bližu izlasku Oculus Rifta, a nadamo se uskoro i Project Morpheusa koji će zasigurno promijeniti način na koji gledamo video igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:36