Procurio Star Wars: Battlefront III gameplay video

Procurio Star Wars: Battlefront III gameplay video

Eurogamer je objavio otprilike tridesetak minuta gameplay snimki za otkazani Star Wars: Battlefront III kojeg je razvijao Free Radical Design, inače tvorci TimeSplittersa. Igrači će moći po prvi puta vidjeti kako je trebala izgledati ova, svojedobno izrazito iščekivana, igra.

Oba videa prikazuju gameplay igre u svojoj pre-alpha fazi, što će reći da je u trenutku snimanja bila „u teškom razvoju“, ali već se tu može vidjeti čitava plejada mapa, okoliša, vozila i igrivih likova kao što su Mace Windu, princeza Leia, Chewbacca, Han Solo, Lando Calrissian, Anakin Skywalker, Luke Skywalker, Yoda, Obi-Wan Kenobi i Padme.

Zanimljivo za ovaj naslov je činjenica da unatoč brojnim i detaljnim izjavama da igra postoji, te da je u razvoju, iz LucasArtsa nikad službeno nisu najavili Battlefront III. Zbog toga se o njoj uvelike samo nagađalo i špekuliralo, ali sada konačno postoji opipljiv dokaz da se na igri zapravo radilo.

U međuvremenu se Free Radical Design integrirao u Crytek UK gdje su nastavili raditi na odličnim pucačinama, a iako njihov projekt nikada neće ugledati svjetlo dana budućnost je svjetla za Battlefront serijal.

Naime, DICE, developer koji je stvorio Battlefield serijal, radi na novom projektu – Star Wars: Battlefront. Novi Battlefront bi trebao biti više reboot, nego nastavak, no s obzirom da trenutno nema puno informacija, nitko nije siguran što nam se sprema, jedino što znamo je da je izlazak planiran za proljeće sljedeće godine.

Ovo je drugi puta u svega tjedan dana da je procurio gameplay video za otkazanu Star Wars igru, a sve o Rogue Leaders, projektu za Wii U možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:28