Priprema se Call of Duty turnir s glavnom nagradom od 1 milijuna dolara

Microsoft i Major League Gaming su se udružili kako bi organizirali najveće Call of Duty natjecanje u povijesti. U finalu koje će se održati tijekom ožujka u Los Angelesu, pobjednički tim će imati priliku osvojiti čak 1 milijun američkih dolara!

Ovo je ogroman napredak od prošlogodišnjeg natjecanja u kojem je glavna nagrada iznosila “samo” 400,000 američkih dolara.

Na natjecanju će se igrati najnovija igra iz COD serijala, Call of Duty: Advanced Warfare, a posebno je zanimljivo da će svi moći sudjelovati u kvalifikacijama. Microsoft će održati online kvalifikacije na Xboxu Live za Xbox One verziju igre.

Nakon prve kvalifikacijske runde, bit će održano posebno natjecanje po regijama kako bi se došlo do 32 tima koji će krenuti na put u LA. Regije su podijeljene na Brazil, Australiju, Veliku Britaniju i SAD, a sve će prenositi MLG.tv tijekom veljače i ožujka.

Ako vas zanima više o natjecanju, posjetite službene stranice. Nažalost, Hrvatska nije na popisu zemalja u kojima će se održati kvalifikacije, no ako mislite da je vaš tim dovoljno dobar, uvijek možete otići na kvalifikacije u neku od ponuđenih zemalja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 16:31