Prikazana prva slika iz komedije o video igrama sa Adamom Sandlerom

Prikazana prva slika iz komedije o video igrama sa Adamom Sandlerom

Pixels je komedija koju u kinima očekujemo u svibnju sljedeće godine, a radnja filma se vrti oko napada klasičnih video igara na planet Zemlju. Naime, kada vanzemaljci krivo protumače signal klasičnih video igara poput Tetrisa, Pacmana, Arkanoida ili recimo baš Space Invadersa, oni iste shvate kao objavu rata te kreću u napad.

Cijela priča je bazirana na vrlo kratkom filmu o napadu klasičnih video junaka na Zemlju, koji moramo priznati izgleda fantastično, no nažalost još uvijek nismo dobili priliku vidjeti kako će specijalni efekti izgledati u novom filmu. Kratki film možete pogledati u prilogu.

Zasada samo možete vidjeti sliku glavnih glumaca gdje ćete uz Adama Sandlera prepoznati i Josha Gada, Petera Dinklagea te Michelle Monaghan. Kevin James će preuzeti ulogu predsjednika SAD-a koji uvijek ima glavnu riječ kada vanzemaljci napadaju naš planet.

Prema redatelju Chrisu Columbusu, film je inspiriran i poznatom komedijom Ghostbusters.

Columbus je poznat po filmovima Sam u kući, Tatica u suknji te po prva dva Harry Potter filma, a pomogao je i u pisanju te produkciji filmova The Goonies i Gremlins.

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti i prikaz ovih klasičnih gamerskih vanzemaljaca i da će oni izgledati dobro, a sada uživajte u kratkom filmu ukoliko isti još niste vidjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:01