Prikazana borba u Star Citizenu na PAX East konvenciji

Prikazana borba u Star Citizenu na PAX East konvneciji

Star Citizen je igra koja je porušila sve rekorde prikupljanja novaca od igrača sa preko 41 milijun dolara. Nakon što je daleko premašila ciljeve čak je i maknuta sa Kickstartera, te su prikupljali novce isključvio na svojim, službenim stranicama. Na PAX East konvenciji smo napokon dobili gameplay video koji prikazuje gdje je sve to uloženo.

Borbu u svemiru je predstavio Chris Roberts i to kao svoju viziju savršenog svemirskog simulatora. Do sada je uspijeh igre bio baziran na amicioznim obećanjima developera i dobroj volji igrača koji su igru financirali. Sada kad se sva ta obećanja mogu vidjeti uživo, vjerovanje u činjenicu da će Star Citizen biti odlična igra je znatno lakše. Publika je poludjela na sitne detalje kao što je pomicanje vizira na kacigi ili efektima sa “svemirskog smeća” u doticaju sa svjetlosti.

U prvo dijelu prezentacije je prikazano dosta gameplaya, dok je u drugom dijelu Roberts objasnio kako će standalone borbe u svemiru – Arena Commander, biti ukomponirane unutar igre kao VR igra unutar igre. Oni koji su Star Citizen odlučili financirati će Arena Commander moći isprobati već za nekoliko mjeseci. Iako će to biti krnja verzija sa samo nekoliko brodova, mapa i modova, svakako će utažiti glad igračima željnima igre koju su sami isfinancirali. U konačnici, čak je i Roberts rekao da je to samo “nešto čime će skratiti vrijeme” čekajući kompletnu igru.

Ako vam se prikazano sviđa, više informacija, kao i rezervirati svoj brod možete na službenoj stranici igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:46