Preuzmite Dragon Age: Origins besplatno

Preuzmite Dragon Age: Origins besplatno

Za sve one koji su željni dobrog RPG-a, a ne znaju što bi igrali – imamo odličnu vijest. Dragon Age: Origins, jedan od najboljih RPG-a svoje generacije je besplatan pute EA-ovog Origin servisa.

Već smo pisali o Originovom On the House programu u kojem se igre nude besplatno igračima kroz digitalnu distribuciju. Ne postoje ograničenja, nisu demo niti trial verzije, već su to kompletne igre koje kada preuzmete u cijelosti budu vaše “zauvijek”. Prethodne igre koje su bile u ponudi programa uključuju Battlefield 3, Plants vs. Zombies i Bejeweled 3.

Iako su navedeni više-manje poznati pa čak i blockbuster naslovi (Battlefield 3) Dragon Age ipak kvalitetom odskače (što možete pročitati i u našoj recenziji). Vrlo vjerojatno zadnja igra tog tipa od ljudi koji su svijetu Baldur’s Gate i Nevewinter Nights svakako zaslužuje vašu pozornost.

U sklopu programa je ponuđena osnovna verzija igre (bez DLC-a) a jedini “uvjet” koji morate ispuniti je da ju preuzmete do 14. listopada, nakon čega promocija prestane. Između ostaloga, ovo vam daje i pravu priliku da se upoznate sa svijetom Dragon Agea uoči izlaska Inquisitiona sljedeći mjesec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:22