Pretvorio stan u igraonicu i ostao bez zaručnice

Pretvorio stan u igraonicu i ostao bez zaručnice

Chris Kooluris, 37-godišnjak iz New Yorka je ostvario svoj dječački san kada je pretvorio svoj stan u igraonicu. Nažalost ta odluka ga je koštala zaručnice koja očigledno nije dijelila njegov entuziazam za video igrama.

Kooluris je odličio prodati sav svoj namještaj, uključujući i krevet, sve kako bi potrošio čak 26 tisuća dolara pretvarajući stan u šarenu igraonicu koja se sastoji od igara kao što su Pac-Man, Punch-Out i Street Fighter II. Sve je to učinio nakon što nije uspio prodati svoj stan na Manhattanu nakon što se preselio kod zaručnice u Brooklyn. Glavna inspiracija mu je bila SF roman Ernesta Clinea “Ready Player One”.

“Knjiga me jednostavno oduševila. Probudila je nešto u meni i počeo sam razmišljati da ne mogu vjerovati da nisam okružen stvarima koje sam obožavao dok sam odrastao.” – kaže Chris. Inače stan se sastoji ne samo od arkadnih igara, već je pun i Transformers akcijskih figura, kreveta sa plahtama Nindža Kornjača, automata za slatkiše, te velike ploče koja bilježi najbolje rezultate.

Iako Chris često poziva prijatelje da uživaju u blagodatima onoga što je stvorio, sve mu se manje sviđa nakon što je raskinuo zaruke – “Sada kad moja zaručnica i ja nismo više zajedno teško je uživati u stanu onoliko koliko bi htio. Uvijek mislim na nju dok sam tu.” Ako se ikad nađete u New Yorku, te blizu stana možete poslati mail vlasniku (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) i pitati ga možete li ući i pogledati, što vrlo često i dopušta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:04