Pravio grad u Minecraftu dvije godine

Pravio grad u Minecraftu dvije godine

Igrači Minecrafta su uvijek pravili zapanjujuće stvari, a najnoviji je primjer je ogromni grad za kojeg je bilo potrebno dvije godine rada. U sklopu njega se nalaze ceste, željeznica, neboderi i još mnogo, mnogo toga.

Titan City je djelo YouTube korisnika Colonial Puppet, koji je ručno postavio otprilike 4.5 milijuna minecraft kocki kako bi svoju viziju dovršio. Minecraft je igrao na Xboxu 360, a na forumu Reddita je i sam objavio da je grad skoro pa završen. U budućnosti kompletni grad će biti preseljen na PC, gdje je već sagrađen veliki broj novih zgrada koje će naknadno biti dodane u „gotov proizvod“.

Ono što je posebno impresivno je da zgrade ne izgledaju samo izvrsno izvana, već imaju i razrađenu unutrašnjost. Neke su u potpunosti namještene, dok druge imaju „osnovni interijer“, a velika većina ima lift i stepenice. Kao da to nije dovoljno, postoji i djelomični sustav podzemne željeznice, a velika nadzemna željeznica obuhvaća cijeli grad.

Sve navedeno možete vidjeti i u priloženom videu, a ako igrate Minecraft mapu možete preuzeti i za PC i za Xbox 360. Ukoliko vas zanima kakve se još kreacije mogu naći u famoznom svijetu Minecrafta, pogledajte što su sve dosada igrači napravili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:45