Poznat datum izlaska GTA V za PC i konzole nove generacije

Rockstar Games je najavio izlazak jedne od najpopularnijih igara današnjice i prethodno zakinute platforme. Tako ćemo Xbox One i Playstation 4 verziju dobiti već 18. studenog, no tako dugo očekivana PC verzija je odgođena te ju očekujemo tek 27. siječnja sljedeće godine.

Svi koji se odluče prednaručiti jednu od spomenutih verzija će dobiti $1,000,000 dolara u igri koje će moći potrošiti u GTA V te GTA Online segmentima igre.

Nove verzije igre stižu s poboljšanjima pa ćemo tako dobiti nova oružja, vozila i aktivnosti, biljni i životinjski svijet će postati još veći, a promet u gradu će biti gušći. Bit će predstavljen i novi sustav biljnog pokrova, a očekujemo poboljšani prikaz štete i vremenskih uvjeta.

Radio unutar igre će biti osvježen sa preko 100 novih pjesama i DJ mixeva. Verzija igre za PS4 i Xbox One će podržati veći broj igrača koji se sada penje do 30 što je svakako odličan potez.

Osim što će u novim verzijama igre biti dostupno sve što smo mogli dosada vidjeti u GTA V, Rockstar obećava još mnogo dodatnog sadržaja, a naravno da će se on i naknadno nadograđivati kako vrijeme prolazi. Sada se samo treba strpjeti do izlaska GTA V za konzole nove generacije i PC, a dotada još uvijek možete zaigrati “staru” verziju GTA V igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:11