Pošaljite svoje Simse na fakultet uz novi besplatni mod

The Sims 4 službeno najavljeni!

Ako ste maštali o tome da svoje virtualne ljude iz Simsa 4 pošaljete na fakultet i omogućite im bolji život, sada to možete napraviti uz besplatni mod kojeg je stvorio modder Simmmythesim.

Sims 4: Get to College mod će dodati tri predmeta – tjelesni odgoj, umjetnost i glazbu. Svaki od predmeta će imati posebne ciljeve i tri različite lokacije gdje će vaši Simsi moći učiti. Također, uz mod ćete dobiti i novi predmet, podij, a očekuju vas i dvije nove interakcije vezane za fakultet.

Ako budete htjeli da vaš Simljanin bude uspješan, trebat će mu oko 4 sata učenja svakoga dana, a uz sve ostale aktivnosti, pripremite se na mnoge besane noći. Iako mod zvuči zanimljivo, jedno je sigurno – očekuje vas puno truda. No, kada uspijete i završite fakultet, vaš Simljanin započinje svoju karijeru na četvrtom nivou što znači bolji posao i naravno više novaca.

Kako biste uspješno instalirali ovaj mod, morat ćete imati Sims 4: Get to Work ekspanziju te 1.9.80 verziju igre. Hoćete li poslati svoje Simse na fakultet?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:44