Pomoću Watch Dogs mobilne aplikacije možete kreirati utrke za igrače

Već više od godinu dana se Ubisoft hvali mogućnošću korištenja drugog ekrana u njihovoj najnovijoj igri Watch Dogs. Sada je došlo vrijeme i da isprobamo aplikaciju za iOS i Android tablete koju od danas možete preuzeti.

Čak i ako nemate PC ili verziju igre za konzole, spajajući se u Watch Dogs putem vašeg Xbox Live, PSN ili uPlay računa možete sudjelovati u ovoj zabavnoj aplikaciji.

Pomoću ctOS aplikacije ćete na raspolaganje dobiti policiju, helikoptere, blokove kao i eksplozije koje ćete moći koristiti protiv vozača. Nakon što izazovete prijatelja ili potpunog stranca na dvoboj, moći ćete mu zadati određenu rutu koju on treba provesti, a vi ćete ga naravno uz pomoć prije spomenutog “oružja” probati zaustaviti.

Ovo se čini kao odličan način za zabavu dok ne nabavite svoju kopiju igre ili u trenucima kada niste u mogućnosti zaigrati punu verziju igre. Watch Dogs je od danas u prodaji za PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 i Xbox One dok će Wii U verzija izaći nešto kasnije ove godine.

Hoćete li igrati Watch Dogs?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:15