Počele prijave za Transformers Universe beta testiranje ovog vikenda

Počele prijave za Transformers Universe beta testiranje ovog vikenda

Transformers Universe će ovog vikenda prvi puta biti dostupan javnosti za igranje kroz beta testiranje, a povodom toga jedan od direktora Alex Horton je dao intervju u kojem otkriva puno toga o nadolazećoj igri, kao i dva nova trailera za dosad nepoznate likove.

U svom dosta dugom razvojnom ciklusu Transformers Universe je počeo kao klasični MMO tip igre, da bi se razvio u multiplayer taktičko-akcijsku igru (što god to značilo, jer gameplay videa nema). Jedan od šefova developera Jagexa, Alex Horton je dao poduži intervju za PC Gamer gdje je pokušao objasniti što bi točno igra trebala biti.

“Naš cilj sa Transformers Universe je bio napraviti svoju viziju svim dobro poznate Transformers priče i što je još važnije napraviti igru koja je prikladna trenutnim stanjem u gamingu, a istovremeno jača brend. Transformersi se baziraju na ratu, na akciji, pa dok smo htjeli ostati dosljedni onome što Jagex radi najbolje – besplatne igre bazirane na pretraživaču – maknuli smo se od ustaljene formule i naglasak stavili na akciju i različitost Transformera.”

Prije početka beta testiranja predstavljena su i dva nova Transformera koja su napravljena ekskluzivno za igru – Autobot Front-Line i Decepticon Conduit.

Početna ideja igre je bila izrada svog Transformera s kojim ćete igrati, no naknadno je usvojen princip sakupljanja svoje kolekcije Transformera koje ćete grupno kontrolirati u borbi (još jednom – nismo sigurni kako će gameplay funkcionirati jer ništa vezano za njega nije objavljeno). Sa svojom ekipom Transformera koju ste okupili krećete u borbu protiv igrača diljem svijeta. Sve borbe bi trebale biti kratke kako bi se povećao natjecateljski duh kod igrača i tjerao ih na više partija.

Iako zasada sve informacije zvuče pomalo nejasno, zbog apsolutnog manjka video, pa čak i foto materijala, ako volite Transformere, onda je ovo prava prilika da isprobate njihovu najnoviju igru tako da si oslobodite vikend svih obaveza, prijavite se – i zaigrate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:13