Planetary Annihilation dobio datum izlaska i novi trailer

Planetary Annihilation dobio datum izlaska i novi trailer

Planetary Annihilation je samo jedna od niza uspješnih Kickstarter priča. Iako RTS nije skupio nenormalne iznose poput Star Citizena, niti je razvikan poput Project Eternitya, čini se da se naporan trud napokon isplatio. Developeri su izdali novi trailer i datum od kada će igra službeno postati dostupna svima.

U Planetary Annihilation je uloženo preko 2.2 milijuna dolara (iako je cilj na Kickstarteru bio 900 000 dolara) i preko dvije godine razvoja. Uskoro ćemo svi moći vidjeti je li sav taj razvojni proces bio uspješan.

Za one koji ne znaju mnogo o igri, riječ je, kao što smo već napomenuli, o RTS-u smještenom u svemir, a na Steamu su ga sami developeri ovako opisali – „Razorite sve, bilo gdje; dominirajte sa ogromnim svemirski brodovima, robotima i ostalim futurističkim strojevima rata. Stavite bome na asteroide i pošaljite ih na planete da eksplodiraju. Zauzmite cijelu galaksiju u dinamičnoj single-player kampanji sa proceduralno generiranim sadržajem. Nemojte samo pobijediti, uništite!“

Ako imate bilo kakvih dvojbi o istinitosti tih riječi samo pogledajte trailer u kojem ogromne vojske rade upravo ono što se i oglašavalo – uništavaju. Planetary Annihilation je već sada dostupan putem Steam Early Accessa, ali će službeno biti izdan 5. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:34