Otkriveni Alien: Isolation pre-order bonusi

Alien Isolation DLC

Alien: Isolation je igra koja se pokušava vratiti korijenima. To se odnosi na žanr koji će biti više horor nego pucačina, ali i na tematiku koja bi trebala biti najbliža originalnom filmu. Sada je također objavljena vijest da će oni koji naprave pre-order igre dobiti dvije dodatne misije u kojima će prisustvovati glumačka postava filma.

Ovaj dodatak je okarakteriziran kao pre-order DLC i postoji, a i ovdje postoji “kvaka”. Naime, misiju Crew Expendable ćete svakako dobiti, zajedno sa još nekim manjim bonusima ako igru naručite sada, ali drugu misiju, Last Survivor, ćete dobiti samo ako pre-order napravite preko “odabranih distributera” koji, zasad, još nisu objavljeni. Ovom odlukom će developeri sigurno na sebe navući negodovanje fanova jer ovakve esencijalne bonuse koji se ne svode samo na dodatni kostim i/ili oružje ograničiti svim distributerima nipošto nije dobra praksa.

Naručivanje igre, te naravno plaćanje za istu prije nego je ona zapravo izdana je uvijek riskantno, a na ovaj način developeri žele privući igrače da se upravo na to odluče prije nego do njih dođe potencijalno negativna informacija o kvaliteti igre. Slične stvari su se događale i prije, te je za očekivati da će se druga misija moći kupiti naknadno, ali to nije sigurno. Ako se uzme u obzir kultni status koji Alien uživa ovakva odluka masu igrača stavlja na kušnju.

Alien: Isolation očekujemo 7. lisotpada a donji video donosi kratki prikaz što se od bonus misija može očekivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:41