Otkrivena nova Evolve mapa i lovci s kojima ćete moći igrati

Tek smo dobili službeni datum izlaska igre, a izdavač nas je već oduševio novim slikama i informacijama iz igre Evolve koju sada sa sve većim nestrpljenjem očekujemo. Dok čekamo 21. listopad kada Evolve izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One, upoznajmo se vrlo kratko sa sva četiri lovca te sa novom mapom stvorenom samo za njih.

The Dam, nova mapa se razlikuje od ostalih po svojim kamenitim kanjonima. Na njoj će lovci biti opremljeni punjivim jet packovima koji će im pomoći u savladavanju teškog terena. Budući da penjanje pomoću ove tehnologije može biti zeznuto, bit će važna dobra suradnja lovaca kako bi se cijela grupa uspješno kretala kroz kanjon. Naime, ako netko zaluta, dočekat će ga opasna divlja bića poput megamoutha ili otrovnih biljaka mesožderki.

evolve_10

Hyde (assault)

Hyde je klasična assault klasa kojoj je cilj nanošenje ogromne štete protivniku. Njegovo daleko najjače oružje je bacač plamena, no budući da ovo oružje imat vrlo kratak domet, morat ćete biti pažljivi i dovoljno hrabri za njegovo korištenje. Hyde također može koristiti i štit, a ne treba zaboraviti spomenuti i minigun te toksične granate.

evolve_1

Bucket (support)

Bucket je poprilično jaka jedinica za podršku. On vješto upravlja raketama, turretima, a glava mu se može odvojiti od tijela i na taj način postati bespilotno sredstvo za napad. Bucket također ima mogućnost korištenja polja za skrivanje koje može pokriti nekoliko lovaca te ih tako učiniti nevidljivima.

evolve_5

Maggie (trapper)

Maggie najviše koristi zamke, a njena harpun zamka može usidriti čudovište na mjestu te tako omogućiti drugim lovcima siguran napad. Ona je vlasnica i posebnog ljubimca imenom Daisy koja će pratiti čudovišta za vas, a moći će i oživjeti pale borce.

evolve_2

Lazarus (medic)

Lazarus je jedan od bolničara koji je zadužen za liječenje svojih kolega. Njegova glavna misija je doduše oživljavanje žrtava, a on će to učiniti brže od bilo kojeg drugog medica. Lazarus također ima vlastiti nevidljivi štit koji mu omogućuje sigurno kretanje kroz opasna područja.

Koji od novih lovaca vam se najviše sviđa?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:20