Odgođen početak prodaje Xbox One konzole u Kini

Odgođen početak prodaje Xbox One konzole u Kini

Xbox One se trebao u Kini početi prodavati sljedeći tjedan, točnije 23. rujna, ali iz Microsofta su danas izjavili da je početak prodaje pomaknut za kasniji, nespecifirani datum ove godine.

“Unatoč jakom i konstantom napretku, trebat će nam još malo vremena kako bismo svojim fanovima u Kini mogli pružiti najbolje iskustvo s našom konzolom. Mi se ovdje u Xboxu ponosimo činjenicom da donosimo prvoklasni gaming i zabavu, a kako bismo mogli ispuniti to obećanje, morali smo odgoditi početak prodaje Xbox One konzole.” – izjava je glasnogovornika Microsofta.

Microsoft nije dao konkretni datum, ali su rekli kako se raduju eventualnom početku prodaje na kineskom tržištu i kako će to svakako biti do kraja ove godine. Event koji je zakazan za 22. rujan u Šangaju će se i dalje održati, samo bez konzola. Oni koji su za Xbox One napravili pre-order će i dalje biti prvi koji će ih dobiti, samo sa zakašnjenjem, no zato bi trebali dobiti “dodatni bonus”.

Nakon što se konačno nađe na kineskom tržištu, Xbox One će imati “bogatu ponudu” dostupnih igara koje će varirati od besplatnih, pa do blockbuster naslova. Potvrđene su neke “zapadne” igre kao što su Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year i Kinect Sports Rivals, ali će biti i sadržaja domaćih developera kao što su Yingpei Games, Snail Games i Tencent.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:03