Objavljene informacije za novi Titanfall DLC

Objavljene informacije za novi Titanfall DLC

Respawn Entertainment, developer uspješne pucačine Titanfall je objavio novi DLC paket za svoju igru. Imena Frontier’s Edge, sadržavat će tri nove multiplayer mape sa nekoliko različitih, novih okoliša.

Izdavač Electronic Arts za novi DLC bombastično najavljuje kako će nove mape “proširiti borbe na najudaljenije kutke svemira”. U mapi Dig Site, borit ćete se u “izoliranoj rudarskoj postaji”, Export vas stavlja u srce minskih polja (!!!), a u Havenu ćete imati prilike sijati olovo po “ekskluzivnim plažama”. Na koji način će se povezati crni rudari, minska polja i ekskluzivne plaže još uvijek ne znamo, ali Haven nam se čini kao idealna mapa za ove vruće ljetne dane.

Frontier’s Edge predstavlja drugi od tri planirana DLC-a za Titanfall. Cijena će mu biti $9.99 samostalno, ili $24.99 u sklopu paketa kojim imate pravo na sva tri paketa. Kao što je i za očekivati, DLC će biti izdan za sve platforme na kojima se igra nalazi (PC, Xbox 360, Xbox One), isto kao što je to bio slučaj sa prvim DLC-om, Expeditionom, koji je izdan u svibnju i sa sobom donio močvare i džungle.

Glavni ljudi Respawn Entertainmenta su također izjavili kako nemaju namjeru zapustiti Titanfall. Već se naveliko priča o novom modu “Titan Tags” čiji se kod našao u najnovijem updateu, a i sami developeri su izjavili kako se mogu očekivati “nova Titanfall iskustva” u bliskoj budućnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:30