O Destinyu za PC se "naveliko priča" u Activisionu

Razlog zašto Destiny nećemo igrati na PC-u...za sada

Svi bi mi koji igramo igre na PC-u željeli vidjeti Destiny na svojim računalima. Igra koja će se na konzolama pojaviti na jesen će nesumnjivo biti apsolutni hit ako je suditi po onome što smo dosada vidjeli, a PC je svakako platforma na kojoj bi ovako nešto bilo na “domaćem terenu”.

O ogromnom kapitalu uloženom u projekt smo već pisali, a također se već govorilo i o PC portu, ali sada smo, čini se, dobili nešto najbliže neslužbenoj potvrdi što je moguće. Erik Hershberg, čovjek u Activisionu zadužen za izdavaštvo je koristio riječi poput “o tome se naveliko priča” i “očigledno to ima puno smisla” u zadnjem intervju i praktički se mogu iščitati “migovi” iz njegovih rečenica.

Ovo su bile njegove konkretne riječi – “Ponavljam, ništa službeno, ali to je nešto o čemu itekako raspravljamo. Pitali ste me s obzirom da se nosimo sa razvojem igre za toliko platformi, još jedna ne bi puno značila. Znate razvoj za PC je nešto sasvim drugačije od izrade za konzole i zato želimo biti sigurni da idemo korak po korak, da pogađamo s onim što radimo, te da je sve najbolje kvalitete. Ali, na kraju, i nama je jasno što je “prirodni fit” za našu igru.”

Dobra je to vijest za sve PC igrače koji se sigurno još uvijek raduju i od nedavne najave GTA-a V za svoju platformu. Čini se kako visokobudžetne igre ipak neće zaobilaziti PC u širokom luku kako se to donedavno činilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:50