Novi update za Titanfall donosi borbu samo sa "pješadijom"

Novi update za Titanfall donosi borbu samo sa \"pješadijom\"

Popularni Titanfall će sa novim, šestim updateom dobiti novi multiplayer mode koji će se zvati Pilot Skirmish, a igračima će pružiti nešto klasičnije multiplayer FPS iskustvo, jer će u njemu biti dostupni samo piloti velikih Titana.

Pilot Skirmish je 8-na-8 meč koji osim Titana iz igre izbacuje i sve A.I. sudionike borbi. Zbog svojih restrikcija i omjer veličine na mapama će morati biti prilagođen. Upravo zato je objavljeno u sklopu najave novog moda da on neće biti dostupan u sklopu Variety Pack playliste zbog „razlike u veličini igrača u odnosu na ostale modove igre.“

Naravno ovo je najveća novina koju Update Six donosi, no u sklopu njega će se promijeniti još stvari. Tako Mark For Death postaje stalni mode, dodaju se tri nova vizualna stila za daltoniste, dnevne ponude na crnom tržištu za Burn karte, te se eliminiraju penali za kasniji ulazak u meč. Također, poboljšani su vizualni efekti i matchmaking, a promjene su doživjeli HUD i in-game glasovi. Uz sve navedeno došlo je i do rješavanja sitnijih errora i bugova kao što to i bude sa svakim novim updateom.

Treba vidjeti koliko će Pilot Skirmish biti uspješan, jer su upravo Titani bili ono što su Titanfall razdvajali od mora sličnih igara, no tko zna, možda ima onih koji bi se okušali u borbi i bez divovskih robota.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:58