Novi update na Steamu uništio GTA: San Andreas

Novi update na Steamu uništio GTA: San Andreas

Novi update za Steam verziju, još uvijek itekako igranog, Grand Thef Auta: San Andreas, čini sve vaše sačuvane pozicije nekompatibilnima, te briše čak 17 pjesama sa igrinog originlanog soundtracka.

Na RockstarNexusu se može saznati da je su to iste pjesme koje su nedavno uklonjene sa mobilne verzije igre, navodno, zbog problema sa autorskim pravima. Uz pjesme novi update uklanja nekoliko opcija prilikom izbora rezolucije, uključujući i 1920×1080, koja nije funkcionirala u originalu, da bi naknadno bila popravljena.

Sve navedeno je, što bi se reklo, kozmetičke prirode, no nekompatibilni save file je već ozbiljan problem. Naime, ako pokušate pokrenuti igru putem neke od vaših sačuvanih pozicija, igra će započeti ispočetka, umjesto od sačuvane pozicije. Na svu sreću modderi su već napravili patch koji bi ovaj problem trebao riješiti.

Jedino dobroga što je ovaj update donio je integrirana podrška za Xbox 360 kontroler (što je i sad bilo moguće kroz neslužbene patcheve). Sve ove promjene zasigurno vuku poveznice sa novom verzijom San Andreasa sa Xbox Marketplacea koja se vrti u 720p rezoluciji, te ima unaprijeđeno iscrtavanje objekata u daljini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:09