Novi Unreal Tournament će biti sasvim besplatan

Novi Unreal Tournament će biti sasvim besplatan

Epic Games je već najavio svoj rad na novoj Unreal Tournament igri što već svaki ljubitelj serijala zasigurno zna. No danas iz ovog poznatog studija stižu dodatne informacije koje zvuče vrlo interesantno.

Kako naslov već kaže, novi Unreal Tournament će biti sasvim besplatan. Bit će ga moguće zaigrati na PC-u, Linuxu i Macu, a fanovi će moći sudjelovati u razvoju igre te kasnije dodavati svoje moddove.

“Besplatno znači besplatno – nema mikrotranskacija”, potvrdili su iz Epic Gamesa.

“Naš prvi razvojni cilj je napraviti osnovnu verziju Unreal Tournament deathmatcha kako bismo stvorili bazu za ponavljanje i daljnji razvoj”, rekao je voditelj projekta Steve Polge.

“Ako ste član UE4 zajednice, možete sudjelovati ili samo pratiti naš napredak na live GitHub fork. Također možete započeti s proširivanjem koda ili modificiranjem istog jednom kada on postane funkcionalan. Omogućit ćemo igračima da se njihov glas čuje i da sudjeluju u razvoju. Izdat ćemo igrive alpha verzije te koristiti iste kako bismo čuli važne informacije od igrača”, dodao je.

Ova vijest nas je zaista iznenadila jer je u današnje vrijeme teško naći igru ovakvog imena koja je uistinu besplatna. Nadamo se samo da se Epic Games s vremenom neće predomisliti te da nisu smisli neke druge “fore” kako bi kasnije ipak počeli naplaćivati Unreal Tournament. Vidjet ćemo, a dotada, ukoliko želite saznati više o sudjelovanju u razvoju igre, posjetite službene stranice foruma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:22